Heipparallaa taas lukijat !!
Hieman jännittyneenä nyt tänne kirjoittelen kun mietin tuleeko teksti jäämään tänne, tilastoja kun koitin katsoa, ilmoitti vuodatus minulle ettei blogiani ole olemassakaan.. Kuitenkin pääsin tänne kirjoittamaan, siispä jokseenkin outoa..
No, kokeillaan ja katsotaan mitä tapahtuu..

Meillä siis nyt uudet tuule puhaltaa, lukuisten työhakemusten kirjoittaminen, ja monissa työhaastatteluissa ramppaaminen tuotti lopulta tulosta, ja aloitan työt nyt viikonloppuna.
Työstäni en sen enempää viitsi kertoa kuin että työskentelen 4päivää, ja sitten on 4 päivää vapaata, poislukien nyt tämä viikonloppu, jolloin teen siis vain 2 päivää, sitten on 4 päivää vapaata,  4 töitä, jne.. Lisäksi huomenna olen menossa toisen työnantajan luokse uudestaan katsomaan olisi minusta oikeasti työhön, ja mahdollisesti menen hänen sijaislistoilleen, saa nähdä.. Mutta kun hoitoalasta, ja yksityisistä henkilöistä kyse, en viitsi kertoa enempää..
Tirpalla ja Juniorilla tietenkin alkaa päivähoito kun minä menen töihin, ja sekin vähän jännittää. Tirpan pärjäämistä en mieti, hän kun täyttää jo kohta 3 ( ! ) mutta Juniorihan on vasta 10kk vanha.
Hyvillä mielin olen kuitenkin siitä että johtuen tästä hassusta työrytmistä lapset ovat hoidossa 1-4 päivää viikossa vain, ne päivät kyllä sitten väkisinkin ovat sen 8-9h pituudeltaan, mutta ei voi mitään, ei sitä pyhällä hengelläkään maksella laskuja ja ostella ruokaa.

30.päivä palaa ihminen vasta töihin jolta saan varmuuden miten käy juniorin hoitopaikan, periaatteessa kun paikka on minulle luvattu vasta lokakuun alusta..  Kuitenkin toinen ihminen sanoi että luultavimmin paikka on pitänyt jättää tyhjäksi jo nyt elokuun alusta eli on se kumma jos en pojalleni saa hoitopaikkaa. Lisäksi lakisääteinen 4kk:n jonotusaika on jo täynnä, eli paikka olisi löydyttävä.

Tirpan diabetes tietysti tuo  myös omat lisäjännitteensä hoidon aloitukseen, sillä palaveri asian tiimoilta n sovittu vasta 13.8 maanantaille, eikä sitä voi aikaistaa. Mahdollisesti lapset kyllä menisivät hoitoonkin vasta tuona päivänä, mikäli mies saa itselleen pari vapaapäivää sovittua.

Mutta ehkä ei nyt tämän syvällisempiä pohdintoja tällä kertaa, jos vaikka sattuukin koko teksti katuamaan lähetysvaiheessa..