Heipparallaa taas lukijat !!
Aurinko paistaa hienosti ulkona, lapset leikkii sovussa, ja minä hörpin toista kupillista aamukahvia, ennekuin todella taas täytyy pistää sirkus käyntiin..
Sunnuntaina sattui kummallinen juttu, minulla nimittäin turposi vasen polvi ihan ykskaks yllättäen.. Mihinkään en ole polven kolhaisuut, kaatunut, vääntänyt jalkaa tmsv se vaan turposi, ja nyt odottelen perjantaihin saakka jotta pääsen lääkärille jalkaani näyttämään.
Tk:hon kun soitin sain kuulla ensin saarnan siitä kuinka ensiarvoisen tärkeää olisi tulla mahdollisimman pian näytille, mutta sitten sairaanhoitajan katsottua tarkemmin järjestelmää, joutuikin kertomaan minulle ettei millään saa aikaa annettua ennen perjantaita, hieman erikoista, koska jos oikeasti on NIIN tärkeää lääkärin jalkaa katsoa, niin luulisi, että ajan voi varata myös muulta kuin omalääkäriltä... mutta tuntemattomia ovat arvauskeskuksen tiet..

Mitään hoito-ohjeita en saanut, ainoastaan käskettiin tarkkailla jos tulee tulehduksen merkkejä, eli polvi alkaa kuumottaa tai punottaa, tai sitten tilanne käy muuten sietämättömäksi, tuolloin on kuulemma otettava yhteyttä päivystykseen ja puhelimessa kerrottava että tilanne on nyt merkittävästi pahentunut.

Vähän tälläinen outo polven turpoaminen itseäkin ihmetyttää, eikä ihmetystä ainakaan vähentänyt hoitajan huolestunut äänensävy kun tilanteesta kerroin. Lämminhän tuo jalka on, tai sitten toinen vaan on kylmä, tämäkin on aika suhteellista.. Lisäksi tuntuu että tuo turvotus jotenkin haittaa verenkiertoa, painaa jotain hermoa tai muuta vastaavaa, sillä koko jalka turvonneesta polvesta alaspäin on " oudon " tuntuinen ja puutunut, etenkin kun olen hetken ollut pystyssä ja rasittanut jalkaa.

Mutta eiköhän tämäkin tilanne tästä selviä jotenkin...