Heissan taas !!

Eilen siis kävin näyttämässä tätä koipeani tk:ssa, siinä uskossa että kuvaisivat mahdollisten vaurioiden takia. No, totuus olikin sitten jotain ihan muuta..
Ajan sain kyllä samalle päivälle kun soitin ja sanoin että nyt on jalka jo vaihtanut väriä, ja enemmän vaan turpoaa, ja lääkärikin oli ihan ajallaan, tosin epäilykset heräsivät heti kun näin nuoren naislääkärin " teinikorkkareissaan " Pääsin lääkärin huoneeseen ja lääkäri täti ei katsonutkaan minuun päin, vaan totesi " niin sullako oli ollut jotain polvivaivaa " selitin hänelle tilanteen ja kesken sanan saattoi jo kysyä jotain, ei ihan tullut sellainen olo että hän minua kuuntelee..
Ensiksi oli sitä mieltä ettei polvi edes ole juurikaan turvoksissa, ja nestettä tuskin on, polven tummumisesta totesi vain " onhan sulla tossa toisessakin polvessa vähän purkaumaa " Eli polven kehittyvästä mustelmasta ei tarvitse välittää, kun mulla näköjään verisuonet poksuu itsestään muutenkin.

Lopulta käski sängylle missä väänsi ja käänsä jalkaa ja totesi että netettä ehkä sitten kuitenkin pikkuisen on, no tutki vähän lisää ja alkoi etsiä neulaa, lopputulos oli että nestettä olikin reippaasti molemmilla sivuilla sekä päällä.
Lapsuuteni reumadiagnoosin takia jalkaani EI KUVATTU, koska jos minua joku vaivaa niin se on sitten se reuma, tänään mene vielä labraan ja " kun tulehdus arvoissa tuskin mitään on vialla, ei tarvitse tulla uudestaan, paitsi jos polvi nyt uudestaan alkaa kerätä nestettä tai vielä viikonkin päästä vaivaa, sitten mietitään siirtoa reumapuolelle "
Nesteet polveen oli tullut takaisin jo siinä ajassa kun kotiin päästiin ja illalla polvi oli todella turvonnut ja koko jalka polvesta alaspäin oli myöskin sininen ja turvonnut. Nyt aamulla kun heräsin oli polvi vain huikan turvonnut, mutta heti kun olen tässä joitain metrejä kävellyt ja ollut pystyssä nousee turvotus uudelleen.