Ja täällä taas..

Eilen nostin Tirpan insuliini annostusta yhdellä yksiköllä, eli nyt menee Levemir nimistä insuliiniä 2 yksikköä aamuisin. Päivällä sokerit pysyivät melko hyvällä tasolla, mutta yöllä lukema kipusi sitten taas siihen tuttuun 17. En sitten tiedä mitenkä paljon mahtoi päivän kerhoilu vaikuttaa sokereihin, mutta tänään nyt nähdään miten riittää tuo 2ky näin kotioloissa, täällä kun tuo tyttö ei todellakaan liikuu niin paljon kuin esim kerhossa.
Ensiviikolla meillä onkin sitten diabetespoli ja siellä aion kysyä noista öistä, että olisiko siihen iltaan järkevä ottaa lisäksi esim pieni annos pikainsuliinia, jonka teho on vain muutama tunti, pitkävaikutteista en suostu lapseeni pistämään tässä kohtaa illalla kun aamuarvot on kuitenkin ihan hyviä, ja sitten riskinä olisi että menisi aamuyön tunteina liian matalille lukemille.

Nyt olen keskittynyt taistelemaan tytön päivähoitopaikan puolesta.
Miten voikin olla näin hankalaa järjestää diabeetikon päivähoito ?!?
Sairaalassa oltiin sitä mieltä että koska meidän Tirpalla on vasta yksipistoshoito, riittäisi aivan hyvin se että minä aamulla näyttäisin henkilökunnalle miten mitataan sokerit, puhuisin vähän siitä mikä on korkea, ja mikä matala verensokeri, ja miten tulee toimia jos sokerit menevät liian alas. Tämä ei kuitenkaan tämän alueen päivähoidon aluejohtajalle sovi, tai sopii jos sairaalasta ei perehdyttäjää tule, mutta vaikka minä hoitaisin perehdytyksen, täytyy silti järjestää kunnon palaveri asiasta mihin siis pitää saada koko tytön päivähoito ryhmän aikuiset sekä alueen Elto.
Tämähän menee vaikeaksi siinä kohtaa kun mietitään kiireisen Elton aikatauluja, hän kun hoitaa kaikki tämän alueen " erityislasten " asiat ja sitten se että koska koko työryhmä täytyy kuulemma saada paikalle kuuntelemaan samalla kertaa, pitää hoitaa myös jotenkin ryhmän lastenhoito. Veikkaan että päiväkodin muu henkilökunta kiittää suuresta tästä meidän tytön diabeeteksesta kun saavat vielä ylimääräiset 12 lasta hoidettavakseen tuon palaverin ajaksi...
- ja voikohan tuo olla edes laillista, kun tuolloinhan on ihan liikaa lapsia yhden ihmisen vastuulla, vaikkakin vain hetkellisesti.

Jaahas, huutava 2v viety taas välissä takaisin omaan sänkyynsä, sen siitä saa kun pitää nousta ennen 7 kun unet on vielä selvästi kesken ja tehdä vain kiellettyjä asioita jatkuvasti..
Tämä äitikin tarvitsee nyt vielä toisen kupin kahvia, jotta jaksaa aloittaa tämän päivän taistelut..