Heippa taas !!

Nyt onkin ollut taas hetki taukoa etten ole tänne kirjoitellut, mutta luulenpa että tilanne taas muuttuu, on nimittäin niin valtavasti mielen päällä, ja jonnekin tämä kaikki täytyy saada purettua. Se lukeeko kukaan näitä, onki teidän, rakkaat lukijat, itse päätettävissä täysin, eli hyvällä omallatunnolla voin siis tänne tarinoida.

Ihan ensimmäiseksi tuo tytön diabetes, mikä aiheuttaa päänvaivaa.
Nyt siis ollaan sokereita sillointällöin mittailtu, ja suunta näyttäisi siltä että iltasokrut nousee, korkeimmillaan on ollut jo 10,7 ja eilisiltana 2 tuntia iltapalasta mittari näytti tasan 10 kun kävin tytön jo nukkuessa vielä mittaamassa.
Mieli tekisi olla sairaalaan yhteydessä, mutta en viitsi alkaa vouhottaa, ja herättää turhia toiveita asioiden vauhdittamisesta, kun vastaus on kuitenkin taas " odotetaan nyt sitä rasitusta, harvakseltaan jatkat mittailua "
Ja tämänhän sitten taas vaikuttaa myös seuraavaan ongelmaan....

Elikkäs, nyt joka suunnasta painostetaan minua menemään töihin, ja olenkin nyt sitten päättänyt että en jaksa enää kunnella mollaamista, vaan lapset aloittavat päiväkodissa syksyllä, ja minä yritän saada oppisopimus-työpaikan ja kouluttautua lähihoitajaksi.
Moneen paikkaan olen jo laittanutkin sähköpostia, mutta vain kahdesta on vastattu, ensimmäisestä sain sen kuvan että voisivat palkata jos rahaa olisi, mutta kun ei ole, niin ei ole.
No, toisesta tulikin sitten täystyrmäys, pitää kuulemma olla kunnon pätevyys jotta pystyy työskentelemään, ja ylipäätään harjoitteluunkin ottavat vain AMK opiskelijoita, ei meitä peruskoulupohjalla olevia.

Nyt siis stressiä aiheuttaa ehkä eniten se, että minun pitäisi löytää työpaikka, jotta voisin olla yhteydessä oppisopimuskeskukseen. Lapsille pitäisi myös sitä hoitopaikkaa hakea, mikä taas turhauttaa kun JOS eläisimme satu-maailmassa ja kaikki menisi niinkuin toivon, niin minulla olisikin 2- tai 3-vuorotyö, jolloin lapsille pitäisi hakea vuorohoitopaikkaa.
No, tällähetkellähän tilanne on siis se, etten todellakaan tiedä saanko oppisopimuspaikkaa, eli tarvitsevatko lapset vuorohoitoa, vai tavallista. En myöskään tietenkään tiedä tulevaa työpaikkaani, mitä siis myöskin kysytään hakemuksessa, enkä muuten silloisia bruttotulojakaan.
Ainoa mitä tiedän on paljonko mies tienoo, suunnilleen, kuukaudessa, ja voinhan myös arvioida paljonko itse tienaisin jos saisin vakkarityöpaikan, mutta mites sitten jos en sitä koulutuspaikkaa saakaan, ja teen vajaata päivää/ vajaata viikkoa, tai pahimmassa tapauksessa en saakaan töitä.

Ja sitten tietysti vielä oman lisänsä tuo se mahdollinen diabetes, eli silloinhan tytön pitäisi olla kahden lapsen paikalla koska olisi " erityislapsi "
Ja tietysti kaikki taudin puhkeamiseen liittyvät osastojaksot yms.... Voi että mikä valttikortti sanoa työhaastattelussa ( no, en tietenkaan siis sano ) että lapsellani saattaa puhjeta sairaus mikä vaatii osastojaksoa, jolloin siis tarvitsisin sairasloman itselleni, eli olisin viikon tai kaksi pois töistä..

Nyt vaan toivoisin että näihin kuvioihin saisin jotain selvyyttä, jotta voisin lopettaa tämän jatkuvan stressaamisen.. Ja sen diabeteksen suhteen hiljaa mielessäni toivonkin että jos nyt aikoo puhjeta seuraavan puolenvuoden aikana, niin puhkeaisi nyt tässä kesällä niin olisi jo joku tolkku insuliineissa ja syömisissä sitten siinä kohtaa kun pk:n aloitus olisi oikeasti ajankohtainen