Nyt on mies ja tyttö ulkoistettu sukuloimaan, ja olemme siis pojan kanssa kaksistaan kotona, tällä hetkellä poika tosin nukkuu. Mietiskelen tässä pitäisikö nyt käyttää tämä " oma aika " hyödyksi tekemällä kaikki ne asiat mitä ei tavallisesti jaksa tehdä/ on hankala tehdä tytön ollessa kotona, eli mm siivoilla ( tätä teen kyllä myös tytön kotona ollessa ) käydä kaupoilla, vaihtaa lakanat yms. vai sitten ihan päinvastoin, eli LEVÄTÄ ?? 

Joulua haluaisin pikkuhiljaa alkaa tänne kotiin laittamaan, nyt kun kävi niin ettemme luultavasti minnekään voi lähteä, miehellä kun on vaan pyhät vapaata ja välipäivä töitä, ei siis ole järkevää lähteä tuonne muutaman sadan kilometrin päähän.. Tätä varten kuitenkin olisi sinne kaupoille lähdettävä, ja niin, pitäähän myös kaikki joululahjat ostaa. Lahjakaupoilla pitää käydä ilman tyttö, meillä kun halutaan pitää illuusiota joulupukista mahdollisimman pitkään lapsilla.

Tämän kaiken lisäksi pitäisi myös hankki päiväkotiin tarvittavia juttuja, nyt kun kävi niin että tiitiäinen aloittaa päikyssä tammikuun alussa. Toisaalta tunnen itseni maailman huonoimmaksi ja kamalimmaksi äidiksi kun laitan tytön päikkyyn vaikka itse olen kotona, mutta toisaalta en jaksa muuten. ja eihät tuo siellä pk:ssa olekaan kuin 5 pvä/kk

Äh pää lyö tyhjää, joten taidanpa mennä tyhjentämään pyykkitelinen ja nopsaan imuroida..