Heipparallaa taas lukijat !!
Johan onkin taas hetki vierähtänyt edellisestä kirjoituksesta, mutta niin se vaan menee kun työ, koti ja lapset vie kaiken ajan.
Tämä on minun tunteiden purkupaikkani, ja itselleni olisi niin hyvä jos useammin pääsisin tänne kirjoittamaan, mutta kun saan lapset päiväunille teen kaikkea muuta, tai sitten vain lysähdän sohvalle, mistä säännöllisen, epäsäännöllisesti pinkaisen tekemään jonkun pikkujutun, ja sitten taas jatkan " lepäilyä "
Meidän arkemme nyt tällä hetkellä on töitä, kotia, diabetesta ja käytösongelmia. Kuulinpa myös että ongelmaa Tirpalla on myös päiväkodissa ja on jo ihan käytöksensäkin puolesta E-lapsi, tosian sen Tittelin sai jo diabeteksenkin myötä, että tuo käytösongelmatiikka nyt ei asiaa varsinaisesti muuta suuntaan tai toiseen.

Töissä on ollut välillä raskaanpaa ja välillä vähän vähemmän raskasta, helpoimpia päiviä/ hetkiä ovat ne kun tiedän mitä teen, ja miten teen. Eli minä touhua ja avustettava henkilö touhuaa omiaan/ minun kanssani.
Raskaimpia ovat ne päivät kun ei oikeasti ole mitään hommaa, mutta sitten sitä järjestetään ja jotakin tavaraa käännetaan centti tuonne, toinen tänne, ja jossain kohtaa kuuluu " laita se tonne, no tonne noin, etkö ymmärrä " tai " käännä toisinpäin, eikun toisinpäin, ei noinpäin "
Minä en ole vieläkään löytänyt ajatustenlukijaa itsestäni, ja jos ihminen sanoo vain " laita tohon " tai " käännä toisinpäin " niin en minä tiedä mikä se " tohon " tai " toisinpäin " on muutenkuin kääntämällä kääntämällä, siirtämällä ja siirtämällä.
Toisaalta kyllä pidän työstäni, mutta tietyst päivät vaan on niin raskaita että tekisi mieli sanoa että " heippa, toivottavasti emme näe enää " Mutta sitähän en voi tehdä, tai VOIN ollessani vielä koeajalla, mutta halua.

Yksi asia mikä itseäni myöskin mietityttää on se että pitäisikö Tirpalle hakea henk. koht avustajaa päiväkotiin. Kuhistuin kuullessqani vanhempain illassa että pihimmassa tapauksessa on mahdollista että päiväkodissa on 15 lasta ja 2 hoitajaa esim aamupuurolla ( se on se hemmetin prosentti suhde laskenta, ja jos lapsia on " liikaa " työntekijöihin nähden, ei homma ole kannattavaa kunnalle, ja yksi pistetään pois ) ja jo pelkästään minun lapseni sitovat täysin 2 akuista ruokailutilanteissa, kuten myös pukemisissa, ja kaikessa missä Tirpan pitää olla paikallaan, hänellä on oltava aikuien vieressä.
Henk. koht avustajaa EI SAA laskea ryhmän työntekijä vahvuuteen, eli tuolloin päiväkodissa olisi AINA vähintään 3 aikuista paikalla, siis meidän lasten ryhmässä.
Toki varmasti Tirpan avustaja hoitaisi myös muita lapsia, mutta virallisesti hän olisi siellä, vain ja ainoastaan minun tyttöni takia.

No, en tiedä miten tässä asiat kehittyy...

- mutta nyt täällä kotona asiat kehittyy niin että minun täytyy suunnata aamutoimiin, jotta en myöhästy töistä.