Heipparallaa taas !!

Minähän en ole mikään kesäihminen, en kyllä myöskään varsinaisesti talvi-ihminen, en pidä todella kuumasta ja tukahduttavasta ilmasta, mutten myöskään, talven kovista pakkasista kun vähintään varpaat, sormet ja naama jäätyy vaikka mitä laittaisi päälle. Taidankin olla enempi sellainen syksy/ kevät ihminen, kun on sopivan viileää, muttei kuitenkaan kylmä, mutta toisaalta lämmin, muttei kuuma, silloin on hyvä olla, jaksaa touhuta, ja ulkona voi olla vaikka tunteja kun ei ole kuuma, eikä kylmä.. Tietysti Suomen keväät ja syksyt ovat monesti sateisia,, mutta jos nyt mietitään vain niitä poutapäiviä..
Tirppakaan tuskin on mikään kesän suurin ystävä, hän nimittäin pelkää han kuollakseen kärpäsiä. Tänään myös ensimmäisen kerran meni paniikkiin nähtyään kuulemma vessassa hämähäkin, ja myös muut lentävät hyöteiset toisinaan saavat hysteerisen itkukohtausken aikaan.

No, mutta nyt meillä onkin uusi inhokko öttiäinen, nimittäin punkki.
Tänään lounaalla huomasin Tirpan kädessä punaisen patin/ läntin ja ympärillä punaisen renkaan. Patin ympärillä oli vajaan centin mittainen vaalea alue ja sitten oli se punainen rengas, vaikea on minun uskoa että raapimalla olisi sellaisen renkaan saanut aikaiseksi, eli heti aloin epäillä punkin puremaa, ja siitä mahdollisesti tarttunutta borrelioosia.
Miehelle näytin tytön kättä ja hän halusi HETI soittaa lääkäriaikaa tytölle, ja saimmekin iltapäivälle ajan SAIRAANHOITAJALLE, emme siis lääkärille.
Nyt jo tekisi mieli perua koko aika, tiedän nimittäin kokemuksesta se että tuossa arvauskeskuksessa saa tosissaan lyödä nyrkkiä pöytään ja uhkailla hoitovirhe syytteellä jotta saa edes kohtalaista hoitoa. Ja eihän se sh mitään punkin puremalle voi tehdä, tietysti lääkäriä VOI halutessan konsultoida, mutta luottamukseni siihen että meidän tapauksessamme vaivautuisi sitä tekemään on todella pieni.
Eiköhän tuonne mennä kuulemaan sanat " ei se varmaan mitään ole, tulkaa takaisin jos näyttää menevän pahempaan suuntaan "