Heippa vaan taas lukijat !!

Tässä pikkuhiljaa, lukuisten vastoinkäymisten ja pettymysten jälkeen, minusta on alkanut tuntua ettei mikään oikein mene toivotulla tavalla.
Tirppa sairastui, polvi alkoi vihoitella, Juniorikin kärsii allergiasta, töitä ei kuulu eikä näy, ja asuntosuunnitelmatkin meni puihin..
Eilen sitten taas pitkästä aikaa tutustuin netin asuntotarjontaan, ja löysinkin erää kiinnostavan neliön, ihastelin aikani pohjapiirrostusta, mutta sitten suljin sivun ja päätin etten edes haaveile moisesta kun ei meillä kuitenkaan ole mahdollisuuksia saada noin suurta ja kallista asuntoa. Illalla sitten kuitenkin menin uudestaan samalle sivulle ja näytin myös miehelle asuntoa, ja kysyin haetaanko, samaan hengenvetoon kylläkin totesin ettei me sitä saada kuitenkaan. Mies vastasi että haetaan vaan, ja eihän sitä koskaan tiedä.
No, tänä aamuna laitoin sähköisen hakemuksen kohteesta ja iltapäivällä tuli puhelu oudosta 02-alkuisesta numerosta, ja ensin jo meinasin jättää vastaamatta, mutta onneksi vastasin kuitenkin, sillä puhelu koski hakemaani asuntoa ja sitä että sitä meille tarjottiin.

Nyt sitten alkaa vähän herätä toivo, josko asiamme alkaisivatkin taas rullata, tästä asuntoasiasta alkaen.
Tietenkään mikään ei poista Tirpan diabetesta tai Juniorin allergiaa, mutta josko nyt saisinkin jonkun työpaikan yms..

Varsinaisestihan minä en kylläkään usko mihinkään kohtaloon tai vastaavaan, mutta sen olen elämässäni oppinut ettei huonot, eikä hyvätkään asiat yleensä tule yksinään, ensin saattaa pitkään mennä paremmin, ja sitten taas tuleekin se alamäki, ja siitä kun selvitään lähdetäänkin taas ylämäkeen.