Nyt on taas se äidin päiväkahvi- hetki, tyttö palautettu sänkyynsä, ja poika päristelee turvakaukalossa vieressä, kahvinkeitin porisee, ja TV:n äänet kuuluu hiljaa taustalla.
Nyt on siis vielä ihanan rauhallista ja hermo lepää, vielä toistaiseksi..

Tämän päivän projektina olisi lähteä päiväunien jälkeen paikalliseen ostoshelvettiin, siellä kun on nyt tarjouspäivät, ja tarkoituksena olisi ostaa tytöllä vk-puku, kura/vedenkestävät hanskat sekä joku kiva pipo. Budjetti on kyllä aika rajallinen kun käytettävänä on kutakuinkin 50 max. mutta netistä kun jo vähän vakoilin tarjouksia niin jos vaan kuosi miellyttää silmää niin aikas edullisesti pitäisi löytyä edellemainitut.
Eihän tuo tyttö nyt vielä osaa varsinaisesti kommentoida, tai ainakaan laittaa vastaan, mutta itse en halua pukea lapsilleni rumia vaatteita, tai mikä nyt onkin kenenkin mielestä ruma...
Mutta siis omaa silmää pitää vaatteiden miellyttää, käytettynä kun ostan niin voin vähän joustaa tästä, mutta jos kaupasta ihan uudet haen niin kyllä sitten pitää jo lähennellä täydellisyyttä.

Toisaalta houkuttaisi, ja jos budjetti antaisi periksi, katsoa pojallekin jo valmiiksi syksyä ajatellen päiväkotiin vaatteita, nyt kun on noita tarjouksia, mutta kun nyt jo poika käyttää 74cm, vaatteita, niin mietityttää olisiko se sitten 74 vai 80 syksyllä.

Ah  miten " ihanalta " ajatukselta tuntuukaan lähteä sinne ihmispaljouteen noilla meidän tuplaleveillä rattailla yhden uhmattaren ja yhden kiljukaula-pojan kanssa.. Nooo, riittävästi suklaata äidille kaupasta heti alkajaisiksi, ja tarvittaessa kahvi/ jäätelö tauko, niin eiköhän siitä hengissä selvitä.

- Ja nyt asiasta kukkaruukkuun.. Olen nimittäin nyt laitellut niitä työpaikkakyselyjä vähän joka suuntaan ja edelleen on muutamasta paikkaa vastaamatta. Juuri tänään tarkistin mikä päivä sähköposteja laittelin, ja nyt kun siitä on vasta 8 päivää, niin en vielä kehtaa laittaa uutta viestiä, ja kysellä samoja asioita uudelleen.
Kuitenkin laitoin nimenomaan viestiin pyynnön että ilmoittaisivat minulle jokatapauksessa, ja muutamasta paikkaa onkin tullut vastaus tyyliin " meillä on jo yksi oppisopimusopiskelija " tai " valitettavasti meillä ei ole rahaa palkata ylimääräistä "
Eihän noita viestejä kiva ole lukea, mutta toisaalta parempi niin että saan tiedon etteivät minua halua palkata, kuin tämä että odottelen ja pidän toivoa yllä.

Naapuri kuntaan laitoin myös hakemuksen kun hakivat sinne kahta oppisopimuskoulutettavaa töihin, ja tähän toimeen haku oli merkitty päättyväksi 30.3 eli viikon päästä.
Vielä viikko siis pitää tässä kärvistellä ja odotella mahdollista haastattelukutsua.

Mutta nyt on kahvikuppi hörpitty tyhjäksi, joten taidan siirtyä kirjoittamaan kauppalappua, jotta kaikki on valmiina sitten kun tyttö unilta heräilee, toivottavasti kylläkin vasta tunnin päästä