Nyt kun olen lueskellut tuttujeni tilapäivityksia fb:ssä niin pakko todeta että kylläpä nyt on monensorttista pöpöä liikenteessä. Meillä onneksi lapset nyt olleet suht terveitä vesirokon jälkeen, mitä nyt poika on ollut räkäinen jo joulukuun alusta, välissä todettiin se Rs-virus ja keuhko kuume, mutta niistä johtuva antibiottikuuri kun loppui niin räkäisyys palasi,  eikä ole sen jälkeen poika ollut päivääkään rohisematta.
Nyt täällä suunnalla kuulemma oikein kunnolla jyllää influenssa ( niinkuin kyllä koko Suomessa varmasti ) ja lisäksi mahatauti. Mielelläni en tietenkään kumpaakaan meille kylään ottaisi, mutta pakko sanoa että mielummin influenssa kuin oksutauti. Jos tuohon pieneen influenssa iskisi niin väkisinhän se veisi meidät taas sairaalaan, mutta jotenkin itsestä tuntuu paremmin kestettävältä kuume, tulehdukset yms influenssaan liittyvä, kuin oksentelu/ ripulointi näillä pienillä. Puhumattakaan siitä että tulehduksia ja kuumetta voidaan sentään hoitaa, mutta kun tyttö 1,5-vuotiaana oli pahassa mahataudissa ja ensin oksensi ensimmäisen yön 15 minuutin välein, ja sen jälkeen ripuloi useamman päivän, lopulta ollen niin kuiva että joudutiin osastolla nenämaha-letkuun tytön kieltäydyttä enää nielemästä mitään niin eihän sille mitään mahtanut. 
Toivotaan siis että meidän perhessä nyt säästyttäisiin näiltä keväät " hitti" taudeilta.
Joka keväinen riesahan nämä taudit aina ovat, ja se vain on totuus.
Mutta ehkä ne kestetttän sen ajatuksen voimalla että tautisen kevään jälkeen koittaa kesä, ja silloin tietysti taas uudet taudit.

Mutta kesää ja aurinkoa odotellessa