Heippa taas !!

Tulin nyt kirkoittamaan tästä uudesta perheenjäsenestämme diabeteksesta. Tiedä sitten onko ihan oikeasti asettumassa meille asumaan, mutta hyvin tuntuu jo ainakin jalka olevan oven välissä, ja tiukka ote tytön käsivarressa.

Nyt olen siis mittaillut tytöltä verensokereita, ensimmäinen päivä oli tiistai, sitten parina päivänä katsoin pelkät iltasokerit tai aamun paastoarvon.
Tuossa välissä pidin sitten 3 päivää taukoa, ja mittasin taas lauantaina koko päivän, ja niinhän se vaan oli ennen lounasta sokerit korkealla, ja toisen kerran päivällisen jälkeen. Eilen sitten päätin mitata vielä tämänkin päivän, ja jälleen ennen lounasta oli arvo yli sallitun, kohta pitää mennä jo mittaamaan ruuan jälkeinen arvo.
Alkuviikosta aion olla yhteydessä sairaalaan ja kertoa mitä on mittarin lukemat olleet, toivottavasti ottaisivat nyt tosissaan, eivätkä kuittaisi vain olankohautuksella tätä asiaa.
Mielestäni on kyllä hyvä ettei tutkimushoitajamme halua pelotella tai antaa kuvaa että tässä nyt olisi hätä, mutta kyllähän sitä nyt väkisinkin äidille meinaa hätä iskeä kun lapsella on verensokerit korkealla, kuten myös diabetes vasta-aineet.
Nyt tässä omassa mielessä risteilee mietteet siitä onko tytölle nyt diabetes puhkeamassa, vai vouhutanko turhasta, jos soitan otetaanko huoleni todesta, vai tunnenko puhelun jälkeen itseni vain ylihysteeriseksi äidiksi, joka väkisin koittaa löytää lapsestaan vikaa ??

Eipä tuo tyttö nyt taas suostu päiväuniakaan nukkumaan, liekö sekin verensokereista johtuvaa. Mukava ilta siis tiedossa taas tänään kun olen yksin kahden väsyneen lapsen kanssa.


No, eipä tästä kirjoittamisestakaan nyt tule mitään kun poika kitisee sylissä, ei ole hänelläkään taas mikään hyvin ilmeisesti, paremmalla ajalla lisää sitten taas