Heipä hei vaan taas !!

Tänään oli siis meidän juniorolla 6kk neuvola käynti...
Päivä alkoi taas oikeinkin mallikkaasti tytön osalta, aamupalalle ei olisi millään halunnut, kun kysyin ottaako hunajaa puuron vastasi joo, mutta kun lautasen sai eteensä olisikin halunnut voita, no, se tuskin olisi tilannetta enää miksikään muuttanut. 
Melko pitkään istui pöydässä koskematta lusikaan, ja lopulta menin paikalle, otin lusikan käteeni ja laitoin puuroa suuhun, ja tyttöpä sitten sylki ne pois. Tässä kohtaa aloin nähdä punaista, ja vein tytön huoneeseensa, molemmat myös huusimme kuin palosireenit.
Hetken päästä hain tytön takaisin, mutta touhu ei ollut muuttunut miksikään, joten tein päätöksen että aamupesuille ja sänkyyn odottamaan lähtöä. Pesuillakin tietenkin piti laittaa täysillä vastaan ja lopulta tyttö löikin pyllynsä melko kovaa potan reunaan tapellessaan vastaan joka asiassa.
No, hypätäänpä nyt tämän tarinan loppuun, eli niin lähti meidän uhmatar päiväkotiin ilman aamupalaa.

Kun tyttö oli viety päiväkotiin, oli seuraavana listalla pojan neuvola, ja lähdin siis käpöttelemään tuonne " kylille " .
Siinä kävellessä sitä ehtii miettiä kaikennäköistä, ja aivan suunnaton suru tuli kun mietin tytön ja minun suhdettani. Siis miten sitä voi rakastaa, ja vihata toista niin paljon samaan aikaan.
Tai no, enhän minä nyt tytärtäni koskaan vihaa, mutta pakko sanoa että noiden tahtojentaistelujen aikoina eivät tunteeni häntä kohtaan ole monestikaan kovin lämpimiä.
Pahaltahan se tuntuu myöntää, mutta välillä tulee hetkiä jolloin toivoo että joku vaan veisi nämä lapset pois, ja saisin edes yhden päivän ajan hengähtää, eikä tarvitsisi kuunnella kenenkään itkua, huutoa, raivoa, jankuttamista.
Ja vaikka toisaalta sana " äiti " onkin maailman ihanin sana, niin toisaalta aivan suunnaton kiukku nousee toisinaan myös siitä kun 2v hokee vieressä " äiti, äiti, äiti, äiti " ja sinä koitat samalla puhua jollekin toiselle.
Kun sitten kesken sanan lopulta kysyt lapselta että " mitä kulta " niin vastaus on tyyliin " minulla on pissahätä " VAIKKAKIN lapsi osaa ihan hyvin mennä sinne potalle ihan itsekseen pissalle niin halutessaan.

Neuvolassa kuitenkin kaikki oli kunnossa, eli se käynti meni hyvin. Ainoa hieman harmittava puoli oli se että meidän th:lla oli harjoittelija mukana, ja kun tulivat hakemaan meitä odotustilasta, seisoi harjoittelija vieressä ja th esitti asian näin " mulla olisi tässä tälläinen harjoittelija joka olisi tässä mukana, jos siis sopii " Eipä sillä, ei tuo opiskelija minua mitenkään haitannut/ häirinnyt, onhan noita nähty, mutta mielestäni vähän huono esittää tälläinen kysymys niin että opiskelija seisoo vieressä, en minä ainakaan olisi kehdannut sanoa että " no kyllä se oikeastaan haittaa "

Mutta nyt pyllyn pesulle, kohta saa taas lähteä tyttöä hakemaan päikystäkin..