Poika juuri heräsi unilta rattaista, ja tyttö vielä nukkuu, nyt siis on tämän iltapäivän viimeisiä hetkiä juoda ne päiväkahvit, edes jokseenkin, rauhassa, ja istahtaa koneelle päivittämään tilannettamme.

Nyt eilen siis hain lapsille päivähoitopaikkaa syksylle, niin että tyttö aloittaisi jo elokuun puolivälissä 10pvä/kk ja molemmat sitten lokakuun alusta 5pvä/vko.
Hakemuksessa kuitenkin oli monenmonta kohtaa missä jouduin vähän miettimään mitä niihin laittaisi, aloitetaan nyt vaikka tästä minun työtilanteestani..
Tällä hetkellähän olen vielä vanhempainvapaalla, mutta jo muutaman kuukauden päästä jään työttömäksi työnhakijaksi, mutta kuitenkin hakemukseen laitoin olevani päivätöissä, eli 7-17. Työpaikaksi merkitsin asuinkuntamme/ lähikunnat.
Miehen työpaikka oli onneksi helppo merkitä, mutta hänen työaikansa määritin kohtaan epäsäännöllinen työaika, aloitusaika kun on yleensä sama 7 mutta kotiin saattaa tulla koska tahansa 12-22 välillä, usein kuitenkin noin klo 17.
Se, onko lapsillamme erityisentuen tarvetta, tai vaikeita allergioita selviää vain ajan kanssa, mikäli tytöllä diabetes diagnoosi tehdään, on hän erityislapsi, ja pojalla kyllä epäilen löytyvät ruoka-aine allergioita, nyt jo kun minä joudun välttämään kananmunaa pojan ollessa vielä rintaruokinnassa, siis kiinteiden maistelun lisäksi. Nämä kohdat siis jätin vielä tyhjäksi.
Hoidon aloitus kellonaikaa en myöskään osannut sanoa jos menen kauas töihin on se ennen klo 7, mutta jos taas menen tuohon lähikouluun niin sitten vien lapset luultavasti aamupuurolle, tai ehkä jopa vasta sen jälkeen.

Tytön kohdalla laitoin kohtaan missä kysyttiin hoitopäiviä/kk  ensin sen 10 ja sitten lisätietoihin kirjoitin että lokakuusta 5pvä/vko, pojan kohdalle jätin koko kohdan tyhjäksi ja kirjoitin vain lisätietoihin sen 5pvä/vko, koska eihän kuukaudessa ole aina 20 arkipäivää..

Vielä voi olla että moneen kertaan joudun soittamaan ja muuttamaan tuota hakemusta, lasten diagnoosien tai minun töitteni takia, mutta sen kyllä jo kerroin aluejohtajalle kun hänelle soitin ennen hakemusten täyttämistä.

Niin, nyt vaan enää pitäisi löytää se työpaikka....