Heipä hei taas !!

Tämä viikonloppu on ollut todella poikkeuksellinen. Eilen oli tarkoituksena lähteä koko perheen voimia läheiseen ostoskeskukseen Muumipeikkoa katsomaan, mutta pienemmälle lapselle ilmestyi vuorostaan näppylöitä, eli vesirokko, ja olin jo todella pahoillani siitä ettei esikoinen nyt sitä muumia näekkään, vaikka monta päivää on jo asiasta puhuttu.  ONNEKSI mies sitten kuitekin jaksoi lähteä tytön kanssa sinne ihmispaljouteen, ja tyttö kertoi illalla innoissaan kuin Paula lehmällä oli kieli ja pitkä häntä, ja muumia hän oli uskaltanut silittää nenästä.

Tänään mies sitten lähtikin poikaansa, ja muita sukulaisiaan katsomaan toiseen kaupunkiin, ja sinnekin tytön kanssa. Eli itsellänihän on melkeinpä 2 vapaapäivää nyt ollut tässä tänäviikonloppuna. Tänään ajattelin ottaa oikeasti rennosti, äsken kuului pesukone pysähtyvän, eli edessä on pyykkien ripustaminen kuivumaan, toisen koneellisen peseminen, miehen työvaatteiden peseminen, tämän jälkeen pesukoneen huuhtelu, mokkapaljojen tekoa, ja sitten ihan vain lepoa

Mutta nyt ihan toiseen aiheeseen... - Minulla nimittäin kummittelee mielessä epäilys uudesta raskaudesta.

Ehkäisyähän en ole alkanut pojan syntymän jälkeen käyttää, ja muutaman kerran meillä on sitten ollut miehen kanssa vähän läheisempää kanssa käymistä. TIEDÄN kyllä että on erittäin suuri todennäköisyys siihen että nämä kaikki oireet ovat vain siitä johtuvia, että itse mietin mahdollista raskautta, mutta mitäs jos ei olekaan kyse vain siitä ??

Itselleni tuo pieni uusi perheenjäsen olisi kyllä tervetullut, ja me kyllä molemmat miehen kanssa tiedämme, ettei ehkäisyä ole aloitettu, mutten tässä tilanteessa jaksaisi samaa vääntöä miehen kanssa kuin oli silloin kun aloin poikaa odottaa, ja myös tuolloin oli kyllä hyvin tiedossa ettei ehkäisyä ole, mutta jostainsyystä plussattuani mies vaati minua tekemään abortin.

Turhahan tätä asiaa on vaan pohtia mielessään, eihän se sillä selviä, mutta jotenkin apteekkiin käveleminen, ja sen testin hakeminen tuntuu niin radikaalilta. Eipä se sitä lasta sisäältäni poista etten asiaa tiedä, mutta toisaalta testin tekeminen tuntuu jotenkin liioittelulta, ja olipa tulos mikä tahansa, niin pelko, pettymys ja paniikin tunne on suuri. Toisaalta jos nyt plussaisin pelkäisin miehen reaktioita kerrottuani uutiset, mutta taas toisaalta jos testi näyttäisi vain yhtä viivaa vosin olla todella pettynyt. Ja sitten tietysti myös se turhaan mennyt raha....

Kuitenkin tämä selkäsärky, väsymys, ärtyneisyys, ja pahoinvointi aallot, tuntuvat niiiiin tutuilta, eikä näitä tuntemuksia ole koskaan ollut muulloin kuin ollessani raskaana. Ehkäpä se testi on vain haettava tässä jonain päivänä, ja tehtävä, sillähän tästä selvitään..