Heipä hei !!

Me muutimme tähän nykyiseen asuntoomma viime kesänä, minun odottaessani toista lastamme, ja tiesimme kyllä että ahdasta tulee olemaan 4-henkisellä perheellä 50 neliön kaksiossa, mutta kun tarjoutui tilaisuus päästä kaupungista tänne " maalle " ja rivitaloon, en voinut sanoa ei.

Nyt kuitenkin on tilanne se että lisätilaa olisi saatava, ja niinpä olemme alkaneet etsiskellä isompaa asuntoa. 4h tai 5h + k olisi aika ihanteellinen, plussaa olisi vaatehuone, ja tietysti kaksi vessaa. Leijuisin varmaan pilvissä jos saisin vielä lisäksi kodinhoitohuoneen. Kuitenkin nyt olemme katselleet lähinnä kolmiota.

Lapsethan kolmiossa jakaisivat huoneen, mutta saisimme itsellemme myös makuuhuoneen, tällä hetkellä kun meillä on sänky olohuoneessa, tai ruokailuhuonehan tuo varsinaisesti on. Kuitenkin valitettavasti tuo kolmio sopii edes jotenkuten meidän rahatilanteeseemme, neliö kun jo alkaisi olemaan todella paljon liian kallis, etenkin kun vielä ainakaan, en ole valmis tinkimään siitä omasta pihasta, eli muuttamaan kerrostaloon.

Toinen mikä itselleni tuntuu olevan tärkeämpi kuin miehelle on sijainti, itse haluaisin pysytellä tässä lähistöllä, mies kun taas olisi valmis lähtemään kauaskin, mutta silloin minä joutuisin taas aloittamaan kaiken alusta.

Yksi asunto tuossa jo oli mitä piti mennä tänään katsomaan, mutta kuulimmekin aika luotettavalta lähteeltä sisäpiirin tietoa ettei tältä vuokraajalta ole odotettavissa mitään kovin hyvää asuntoa, joten se nyt on pois laskuista. Itseasiassa sehän nyt olikin jo liian hyvän kuuloinen asunto. Oli neliöitä 35 enemmän kuin tässä, sauna ja sijaintikin ihan ok, asunnon kunnosta ei ilmoituksessa mainittu mitään, eikä myöskään ollut yhtään kuvaa, eikä asunnon vuokraaja ollut halukas puhelimessakaan kertomaan yhtään mitään asunnosta. Ilmoituskin oli jo aika vanha, ja miehen kanssa kyllä mietimme mikä on " vialla " kun ei mene, ja tähän kysymykseenhän emme myöskään nyt koskaan saa vastausta, koska mies näytön perui.

Mutta rauhassa kun katselaan ilman kiirettä, josko se meidän seuraava väliaikais asuntomma sieltä löytyisi...