Niinpä niin esikoisella on taas päiväkoti päivä, ja me siis pojan kanssa täällä kaksistaan olla möllötämme. Tänään olen " jo " tiskannut ( on meillä astianpesukonekin, mutta pesutabletit, ja RAHAT loppu, eli tiskasin käsin ) sekä siivonnut vessan, myös pesukoneen ja vessan lattian pesin, jälkimmäisen ihan hinkkasin juuriharjalla ja mäntysuovalla. Nyt kello on jo niin paljon ettei enää kannata suihkuun mennä, jos joudun itse tytön päikystä hakemaan, laiska ihminen kun ei jaksa käyttää hiustenkuivaajaa, mutta toisaalta taas niin vähän että vielä tuntiin ei kannata kotoa lähteä.

Tästäkin asiasta varmasti voitaisiin olla montaakin erimieltä, itse kuitenkin olen sillä kannalla että kun maksetaan viidestä päivästä kuussa, hoitoajaltaan se max 7 tuntia, niin kyllä minä tyttöä siellä päiväkodissa pidän sen vähintään 6 joskus ihan melkein 7 tuntia. Kuitenkin näitä " vapaapäiviä " minulla on keskimäärin se kerran viikossa ( siis näin pitkä kestoisia, tietysti vielä lisänä kerho päivät ) niin koitan ehtiä myös vähän levätä.

Viikonloppu menikin meillä taas rattoisasti riidellessä, välillä enemmän, ja välillä vähemmän. Eilen tuli se räjähdys, ja hetki täällä huudettiin molemmat, minun tietysti piti taas pienet itkut tirauttaa, ja tulipahan siinä käytettyä myös " erokortti " 

Yleensä IKINÄ en miestä riitatilanteissa ala erolla uhkailla, mutta tuossa menetin itse kontrollin ja päästin tuollaisenkin sammakon suustani ( en koroile, enkä hauku ), mutta toisaalta sillä hetkellä myöskin tarkoitin sitä.

Mies taisi tätä mun " erotaan sitten " tokaisuani vähän säikähtää, huuto loppui kuin seinään, ja myöhemmin kysyi asioista hyvin varovaisesti, ja kertoipa tuo myöskin minun olevan hänen omaisuuttaan ( joo tiedän, todella luolamies ajattelutyyliä, mutta tuo on miehen tapa kertoa ettei halua minusta luopua ) Illalla sitten vielä miehen kanssa hierottiin vähän sovintoa " aikuisten tyylillä " ja tajusinpa taas yhden asian,.. Nimittäin kyllä taas, ja edelleen on tilanne se että jos meillä seksielämä on jäissä niin mulla nousee savu korvista lähes päivittäin.

Nyt katkesi ajatus kun sain puhelun sairaalasta. Esikoisella löydettiin synnytyksen yhteydessä otetusta napaverinäytteestä diabetekseen altistava riskigeeni ( riski sairastua muistaakseni 10 kertaa suurempi kuin " geenittömällä " lapsella ) ja olemma tämän takia seurannassa. Nyt oli sitten tytöltä löydetty jo 3 vasta-ainetta ( maksimi ) viimeisimmästä verikokeesta, ja lääkäri kyseli mielipidettäni sokerirasituksen tekemiseen. Kyllä se nyt vaan pahasti siltä näyttää että pieni tyttömme on diabetekseen sairastumassa, ensi kerrallahan me jo saammekin verensokerin mittarin kotiin harjoittelumielessä, mutta saa nähdä miten pian sitä sitten jo oikeasti aletaan tarvita tositoimissa...