Joopa joo, taas sain kunnon muistutuksen siitä mitä on asua ihmisen kanssa joka ei kykene näkemaan omaa napaansa pidemmälle, aiheena siis : itkuinen, väsynyt, mahavaivainen vauva, itkuinen, väsynyt äiti, ja PS3 sotapeliä pelaava mies.

Meillä on tälläinen oikein iso perheasunto, neliöitä kokonaiset 50,5, eli yksi makuuhuone, mikä on tytön huoneena, ja sitten on tämä meidän olohuone-ruokailuhuone-makuuhuone. Ja tosiaan tähän tilaan on laitettu 2 taulutv:tä, täytyyhän miehellä olla se oma peli-telkkari sängynpäädyssä. 

Ja kyllä vain, minä itse olen tuon pleikkarin miehelle tilannut, minulla kun on ne luottotiedot tallessa, eli pystyn osamaksulla asioita tilaamaan, ja mies aikansa sitä jankkasi. No tietysti uskoin, toivoin ja luotin siihen että mies myös aikuisena ihmisenä osaisi miettiä koska niitä sotapelejään pelaa, ja myös omaisi jonkin näköisen tilanne tajun eli : Jos vauva huutaa, äiti on väsynyt ja kantaa huutavaa vauvaa ympäri huonetta, silloin EI PELATA vaan ennemminkin vaikka kysytään voisiko välillä ottaa vauvan jotta äiti saa levätä. - Mutta eihän tälläistä meidän kotona tapahdu, meillä kun lasten ja kodinhoito, aiemmin myös koiran, kuuluu naiselle, niinkuin näin 50-luvulla kuuluukin. Mies kun käy ma-pe töissä niin hänellä on oikeus levätä viikonloppuna, mm. nukkumalla pitkään, pelaamalla, istumalla tietokoneella, ja naisen tehtävä on myös viikonloppuisin, niinkuin myös viikolla, siivota, tehdä ruokaa, pestä pyykit, käydä kaupassa, hoitaa lapset, ja todellakaan naisella EI OLE LUPAA pyytää miestä hoitamaan jotain näistä, niin ja tietenkin naisen myös kuuluu hymyillä kokoajan näitä asioita tehdessään, pitää näyttää pirteältä, ja iloiselta, vaikka viikon aikana olisikin valvonut suurimman osan öistä.

Jos nainen erehtyy valittamaan, tai vaikka olemaan pesemättä pyykkiä, tai vaikka purskahtamaan itkuun, ei miehen kuulu esimerkiksi kysyä josko voisi auttaa, pestä itse niitä haisevia sukkiaan ja työvaatteitaan, tai edes laittamaan niitä oikeinpäin käännettynä ja taskut tyhjennettynä koneeseen, tai kehoittaa naista menemään lepäämään. Ehei näissä tilanteissa miehen rooli on valittaa naiselle kun koti on niiiiiin p*skainen, puhtaita kalsareita ei löydy kaapista, ja marttyyrinä pitää myös muistaa muistuttaa että " minähän käyn kuitenkin töissä ja sinä vaan olet päivät pitkät kotona etkä mitään voi ikinä tehdä. "

Miehellä on myös oikeus valittaa naisen tekemästä ruuasta vaikka ei millään suostunutkaan kertomaan mitä mahdollisesta haluaisi syödä, naisenhan siis kuuluisi lukea miehen ajatukset ja osata tehdä juuri sitä ruokaa mitä mies sattuu milloinkin haluamaan. Myöskin jääkaapilla kuuluu ravata huokailemassa ja kertomassa kuinka siellä ei ole mitään syötävää, vaikka kaappi olisikin täynnä ruokaa, niin valmista kuin tekemätöntäkin, mutta jos siellä nyt ei juuri sitä kyseistä ruokaa satu löytymään mitä mies silloin haluaisi, silloinhan kaappi suorastaan huutaa tyhjyyttään.

Tässä kohtaa jos erehdyt kysymään mitä mies sitten sieltä kaupasta olisi halunnut ostettavan, kohauttaa hän olkapäitään ja sanoo " ihan sama mulle käy kaikki "

No, ei näitä kyseisiä asioita nyt tänään ole tapahtunut kaikkia, ja muutenkin menin aika pahasti taas aiheen vierestä, mutta..